• Wonen
  • 25 september 2020

Nieuws over de Knarrenhof!

de Stichting Knarrenhof heeft onderstaande mail gestuurd aan geïnteresseerden die zich bij de Stichting hebben ingeschreven.

“Beste belangstellende Knarrenhof Westerkwartier,

Bij deze een update over de stand van zaken met betrekking tot Knarrenhof in Westerkwartier. U kunt de voortgang overigens ook volgen op onze website (klik hier) waar wij proberen zoveel mogelijk updates te geven over de stand van zaken.

Zoals u weet onderzoeken wij samen met de gemeente de mogelijkheden op de locatie van de Christelijke Basisschool De Bron in Marum. Wij hebben een jaar de tijd gekregen om een haalbaar plan te ontwikkelen voor Knarrenhof op deze locatie.

Inmiddels hebben er gesprekken met de gemeente Westerkwartier en woningcorporatie Wold & Waard plaatsgevonden. Beiden partijen zijn positief over de plannen.

Daarnaast is er een schetssessie geweest met de stedenbouwkundige van de gemeente waarin verschillende verkavelingsopties zijn besproken. Wellicht zijn er ook nog mogelijkheden voor meer woningen. Wij hopen binnenkort naar buiten te kunnen komen met het nieuws dat we er uit zijn over de verkaveling.

Met vriendelijke groeten,

Het Knarrenhof team”