• Voorzieningen
  • 2 april 2024

Uitnodiging workshop Lelylijn: Verken de toekomst met de Lelylijn

Beste inwoner van Marum en omstreken,

Heeft u ooit nagedacht over de toekomst van onze regio’s en de rol die de Lelylijn hierin kan spelen? De Projectorganisatie Lelylijn organiseert een workshop “Brede Welvaart en de Lelylijn” en nodigt u daar graag voor uit!

In deze workshop staat centraal wat de Lelylijn kan bijdragen aan de kansen, welvaart en welzijn van mensen uit deze regio.

Workshop details:

Thema:               Brede Welvaart en de Lelylijn

Doel:                   Onderzoek naar de brede welvaartseffecten van de Lelylijn, gericht op de toekomstige kansen, welvaart, en welzijn van de inwoners van de betreffende regio’s.

Format:              Interactieve workshop onder leiding van de regionale planbureaus CMO-STAMM (Groningen en Drenthe) en Planbureau Fryslân.

Wanneer:          Woensdag 17 april tussen 19:00 – 22:00 (inclusief voor- en nabespreking en een pauze)

Locatie:              Zalencentrum Het Kruispunt, Kruisweg 32 Marum

Deelnemers:     We zoeken 20 deelnemers

Wat kunt u verwachten?

Een dynamische sessie waarin uw verbeeldingskracht wordt aangesproken: stel u voor dat u in 2050 leeft, in een tijd waarin de Lelylijn reeds een aantal jaren operationeel is. Welke voordelen en nadelen ervaart u als inwoner, en hoe kunnen we nu al werken aan het versterken van de voordelen en het minimaliseren van de nadelen?

Waarom meedoen?

Uw inzichten zijn belangrijk voor de toekomst van de Lelylijn. De resultaten van deze workshops zullen bijdragen aan de besluitvorming over de volgende fases van het project.

Aanmelden:

U kunt u aanmelden door te mailen naar lelylijn@provinciegroningen.nl met uw naam (en evt. leeftijd) Voor meer achtergrondinformatie over de Lelylijn en het project bezoek de website: www.delelylijn.nl.

We kijken uit naar uw deelname!

NB. Mochten zich teveel deelnemers aanmelden, dan zullen we u dat tijdig laten weten. We vinden het leuk om een gemengde groep deelnemers te hebben en zullen dat meewegen mochten er teveel aanmeldingen zijn.

Met vriendelijke groet,

David de Vries

Projectorganisatie Lelylijn