• Marumer Belang
  • 6 november 2023

Dorpsbudget: terugkoppeling vanuit de aanvragers!

Begin dit jaar zijn er een aantal aanvragen gedaan richting het Dorpsbudget. Hieronder kunt u zien waar het geld (onder andere) aan besteed is. Inmiddels zijn de aanvragen voor de laatste ronde van dit jaar binnen en beoordeeld. Volgend jaar kunt u opnieuw een aanvraag indienen. We laten u via onze digitale kanalen weten wanneer dit weer mogelijk is. Het formulier vindt u via onderstaande link:

Aanvraagformulier Dorpsbudget

Het winkelcentrum in Marum heeft ook dit jaar weer gebloeid als  nooit tevoren. Met 10 hanging baskets, mooi gevuld met bloemen is het centrum weer een stukje meer “aangekleed”. Van Mei tot eind September hebben we hier allemaal weer van kunnen genieten. Met dank aan Marumer Belang voor de financiële bijdrage.

Josita Hiemstra, Ondernemersvereniging Marum

Hij is ondertussen niet meer weg te denken uit Marum; de Najaarsmarkt!

Ook afgelopen editie was weer geslaagd, een hoop mensen wist het centrum weer te vinden. Mede door de bijdrage van Marumer Belang uit het dorpsbudget kon Ondernemersvereniging Marum ook deze editie weer tot een succes brengen.

Ondertussen is Ondernemersvereniging Marum in samenwerking met Cubicle Events ook weer druk bezig met de organisatie van de kerstmarkt. Donderdag 7 december, geopend tussen 16:00&21:00.

Wouter Raven, Cubicle Events