Thuiszorg

 • Buurtzorg Marum e.o.

  Een frisse kijk op thuiszorg. Goede zorg thuis vraagt een professionele en toegewijde belangstelling voor de persoonlijke situatie van de cliƫnt. Zo snel mogelijk inspelen op zorgvragen, samen oplossingen zoeken, grotere problemen voorkomen. Buurtzorg levert deze professionele zorg, regelt de zaken eromheen en zorgt ervoor dat iemand zelf kan blijven beslissen over wat er nodig is.
  Bezoek website
 • TSN Marum

  TSN is al jaren een vertrouwd gezicht in de thuiszorg. We bieden verzorging en verpleging en diverse gemaks- en comfortdiensten. Ook kunt u bij TSN terecht voor personenalarmering. We hebben alles in huis om ervoor te zorgen dat u zolang mogelijk thuis kunt wonen en vanuit uw vertrouwde plek deelneemt aan de samenleving. Er is geen fijnere plek dan thuis. Daar zijn wij er voor u. Altijd.
  Bezoek website
 • Zonnehuisgroep Noord

  Zonnehuisgroep Noord biedt zorg, specialistische behandeling en begeleiding aan mensen thuis of bij een locatie in de provincie Groningen.
  Bezoek website
 • Zorgkompas

  Zorgkompas biedt zorg en ondersteuning bij u thuis. Dit kan bijvoorbeeld hulp bij het huishouden zijn, begeleiding bij het organiseren van uw dagelijkse leven of persoonlijke ondersteuning. Daarnaast bieden wij ook ondersteuning op het gebied van thuisbegeleiding, jeugdzorg, gezinszorg, dementiezorg of andere zorgvragen.
  Bezoek website
 • Zuster Jansen, particuliere thuiszorg

  Zuster Jansen is als particuliere thuiszorg organisatie gespecialiseerd in landelijke 24-uurs zorg. Wij bieden zorg bij o.a. dementie en de ziekte van Parkinson. Groot voordeel is dat Zuster Jansen geen wachtlijsten kent. Heeft u ons nodig, dan regelen wij de zorg. Met een vast team van zorgverleners en een persoonlijke benadering, is de zorg in vertrouwde handen.
  Bezoek website