Thema's
Sluiten
Sociale samenhang & Zorg

Sociale samenhang & Zorg

Wonen & Sociale voorzieningen

Wonen & Sociale voorzieningen

Bedrijvigheid & Toerisme

Bedrijvigheid & Toerisme

Duurzaamheid & Milieu

Duurzaamheid & Milieu

Sport

 • SV Marum

  SV Marum

  SV Marum is sinds haar oprichting in 1945 dé voetbalvereniging van Marum.

  Bezoek website
 • SDM

  SDM

  SDM is een sport- en dansschool voor jong en oud en heeft op verschillende leslocaties ruim 700 leden onder haar hoede. Met een divers docententeam vervult SDM een belangrijke sociale functie binnen de regio.

  Bezoek website
 • ATB Marum

  ATB Marum

  ATB vereniging Marum is een vereniging van en voor mountainbikers. Doelstelling is dan ook: Het mountainbiken voor iedereen in Marum en omgeving aantrekkelijk en toegankelijk te maken voor jong en oud op alle niveaus.

  Bezoek website
 • TC Marum

  TC Marum

  Bij onze vereniging gaat het om de passie voor sport — en om de mensen die deze passie delen. Van jong tot oud, bij onze vereniging is er een plek en uitdaging voor iedereen.

  Bezoek website
 • DOS Marum

  DOS Marum

  Al sinds 1950 is gymnastiekvereniging “Door Oefening Sterk” actief in Marum. De vereniging biedt gymnastiek-, turn- en freerunning lessen aan voor jongens en meisjes vanaf 2 jaar. Daarnaast is er ook mogelijkheid tot sporten voor volwassenen en senioren.

  Bezoek website
 • JMC Marum

  JMC Marum

  JMC Marum is een volleybalvereniging waar iedereen welkom is om te komen volleyballen. Jong of oud; topsporter of recreant: iedereen is welkom bij JMC.

  Bezoek website
 • PSV Mazeppa

  PSV Mazeppa

  Via onderstaande link vind je al het nieuws voor, over en van onze leden. Informatie over lidmaatschap, lessen, wedstrijdnieuws, geschiedenis en nog veel meer.

  Bezoek website
 • NKC Noordwijk/Marum

  NKC Noordwijk/Marum

  Korfbal is een balsport die in teamverband wordt beoefend. Een uniek teamverband, want in dit team spelen zowel dames/meisjes als heren/jongens samen. Daarbij kent men twee competitievormen, namelijk een veld- en een zaalcompetitie. De veldcompetitie wordt in het najaar en het voorjaar gehouden, terwijl gedurende de wintermaanden de beschutting van de sporthal wordt opgezocht.

  Bezoek website
 • BV Marum

  BV Marum

  De Badminton Vereniging Marum is een kleine maar enthousiaste badminton vereniging. Iedereen is welkom, zowel senioren als junioren.

  Bezoek website
 • Motorclub Marum eo

  Motorclub Marum eo

  Vrij snel na het einde van de 2e wereldoorlog in 1945 waren er in Marum enkele personen, die hun in de oorlog verstopte motoren te voorschijn haalden en die voor zakelijk- en woon-werkverkeer gingen gebruiken. Ook werden er al gauw toertochten gehouden en werd over het oprichten van een motorclub gesproken. Op 15 maart 1946 werd daartoe besloten en was de Motorclub Marum en Omstreken (M.C.M.O.) geboren.

  Bezoek website
 • Futsal Marum

  Futsal Marum

  Sinds 23 januari 2003 zijn we als zaalvoetbalvereniging actief in Marum. Uitkomend in een groen-zwart tenue, spelen we onze thuiswedstijden op vrijdagavond in de groene kathedraal.

  Bezoek website