Steun ons!

Sport

SV Marum

SV Marum is sinds haar oprichting in 1945 dé voetbalvereniging van Marum.

Bezoek website

SDM

SDM is een sport- en dansschool voor jong en oud en heeft op verschillende leslocaties ruim 700 leden onder haar hoede. Met een divers docententeam vervult SDM een belangrijke sociale functie binnen de regio.

Bezoek website

ATB Marum

ATB vereniging Marum is een vereniging van en voor mountainbikers. Doelstelling is dan ook: Het mountainbiken voor iedereen in Marum en omgeving aantrekkelijk en toegankelijk te maken voor jong en oud op alle niveaus.

Bezoek website

TC Marum

Bij onze vereniging gaat het om de passie voor sport — en om de mensen die deze passie delen. Van jong tot oud, bij onze vereniging is er een plek en uitdaging voor iedereen.

Bezoek website

DOS Marum

Al sinds 1950 is gymnastiekvereniging “Door Oefening Sterk” actief in Marum. De vereniging biedt gymnastiek-, turn- en freerunning lessen aan voor jongens en meisjes vanaf 2 jaar. Daarnaast is er ook mogelijkheid tot sporten voor volwassenen en senioren.

Bezoek website

JMC Marum

JMC Marum is een volleybalvereniging waar iedereen welkom is om te komen volleyballen. Jong of oud; topsporter of recreant: iedereen is welkom bij JMC.

Bezoek website

PSV Mazeppa

Via onderstaande link vind je al het nieuws voor, over en van onze leden. Informatie over lidmaatschap, lessen, wedstrijdnieuws, geschiedenis en nog veel meer.

Bezoek website

NKC Noordwijk/Marum

Korfbal is een balsport die in teamverband wordt beoefend. Een uniek teamverband, want in dit team spelen zowel dames/meisjes als heren/jongens samen. Daarbij kent men twee competitievormen, namelijk een veld- en een zaalcompetitie. De veldcompetitie wordt in het najaar en het voorjaar gehouden, terwijl gedurende de wintermaanden de beschutting van de sporthal wordt opgezocht.

Bezoek website