Steun ons!

Muziek

Showband Marum

De band Showband Marum is een jonge en dynamische club die zich wil onderscheiden met haar showprogramma’s. Belangrijke waarden zijn vernieuwing en originaliteit. Het resultaat van deze aanpak zijn vele competitieve successen, bijvoorbeeld op het Wereld Muziek Concours, tijdens de Rasteder Musiktage en op het Open Dutch Showcorps Championship. Showband Marum verzorgt optredens door heel Nederland, maar is ook internationaal een graag geziene gast. Regelmatig mogen we afreizen naar Duitsland, België of Frankrijk om daar onze medewerking te verlenen aan een taptoe en/of streetparade.

Bezoek website

Harmonie Marum

‘Harmonie’ is een gezellig en ambitieus fanfareorkest en bestaat uit ongeveer 25 leden die het leuk vinden om samen muziek te maken. Na 115 jaar is ‘Harmonie’ nog steeds een jonge, bloeiende vereniging en we hopen dit nog vele jaren voort te zetten.

Bezoek website

Muziekschool Kunstbedrijven Westerkwartier

Muziekschool Kunstbedrijven Westerkwartier heeft een zeer divers aanbod op het gebied van muziek-, drama- en creatieve schrijflessen.

Bezoek website

Vredewolds Christelijk mannenkoor

Het koor bestaat vanaf 1975 en de leden kwamen in het begin vooral uit Marum en directe omgeving. Nu komen de leden behalve uit Marum en de directe omgeving, o.a. uit Bakkeveen, Wijnjewoude, Ureterp, Grootegast, Lucaswolde, Kornhorn, Doezum en Zevenhuizen.

Bezoek website

Kamerkoor Marum

Kamerkoor Marum is opgericht in 2005 en staat vanaf 2007 onder leiding van dirigent en zangdocent Bernard Slofstra.

Bezoek website

Popkoor Forza

Bezoek website