• Activiteiten
  • 4 februari 2021

Uitnodiging

Hoe bewegen we in stad en ommeland?

Groningen is volop in beweging, letterlijk en figuurlijk. Met het Programma Mobiliteit van de provincie Groningen zetten we een stip op de horizon.

Blik vooruit

Hoe ziet de provincie Groningen eruit over tien jaar uit? Wat zie jij voor je en wat betekent dit voor jouw omgeving? We horen graag jouw visie. Want hoe meer we van elkaar weten en hoe meer verbindingen we kunnen leggen, hoe meer we in beweging kunnen brengen. Eind 2020 hebben we met verschillende Groningers gesproken: van inwoners tot beleidsmakers en organisaties. We hebben ze gevraagd naar de dilemma’s en thema’s van mobiliteit in het noorden. In 2021 geven we hier een vervolg aan en gaan we ook graag met jou om tafel.

Jouw bijdrage is waardevol!

We nodigen je van harte uit om met ons vooruit te kijken en mee te denken over de keuzes van morgen. De input verwerken we in een ontwerpprogramma Mobiliteit. Ook inwoners van Marum kunnen meedenken door deel te nemen aan een van onze digitale bijeenkomsten.

We organiseren de digitale sessies op:

  • Maandag 8 februari van 19.00 tot 20.30 uur
  • Donderdag 4 maart van 19.00 tot 20.30 uur
  • Donderdag 18 maart van 19.00 tot 20.30 uur

We zien jullie graag tijdens een van de online sessies. Je kunt je aanmelden via info@gaaningroningen.nl of via de volgende link: Aanmelden voor de online sessie.