Voetbalvereniging: sv Marum

Tennisclub: tc Marum

Bij onze vereniging gaat het om de passie voor sport — en om de mensen die deze passie delen. Van jong tot oud, bij onze vereniging is er een plek en uitdaging voor iedereen. Daarom nodigen wij jou graag uit om een kijkje te nemen bij onze vereniging.

Gymvereniging: DOS Marum

Al sinds 1950 is gymnastiekvereniging “Door Oefening Sterk” actief in Marum. De vereniging biedt gymnastiek-, turn- en freerunning lessen aan voor jongens en meisjes vanaf 2 jaar. Daarnaast is er voor volwassenen de mogelijkheid om recreatief te sporten en kunnen senioren deelnemen aan Groningers Actief Leven Model sportgroepen.

Paardensport: PSV Mazeppa Marum

Via bovenstaande link vind je al het nieuws voor, over en van onze leden. Informatie over lidmaatschap, lessen, wedstrijdnieuws, geschiedenis
en nog veel meer.

ATB vereniging: ATB Marum

ATB vereniging Marum is een vereniging van en voor mountainbikers. Doelstelling is dan ook: Het mountainbiken voor iedereen in Marum en omgeving aantrekkelijk en toegankelijk te maken voor jong en oud op alle niveaus. Daarbij wordt rekening gehouden met de zorg voor een verantwoord gebruik van de mooie natuur, waarbij mens en dier geen last van elkaar mogen hebben. Voorop staat: passie voor mountainbiken en actief bezig zijn in de regio met respect voor de natuur en samen genieten van de mooie omgeving en rekening houden met elkaars opvattingen. Daarnaast wordt binnen de vereniging het sociale, recreatieve en sportieve aspect benadrukt. Het competitieve element wordt meer uitgedragen in de wedstrijd groepen. Het motto is: “Goodgoan”

Volleybalvereniging: JMC Marum

JMC-Marum is een algemene volleybalvereniging waar iedereen welkom is om te komen volleyballen. Jong of oud; topsporter of recreant: iedereen is welkom bij J.M.C. Wat vooral telt is het teamgevoel: samenspelen, elkaar helpen, elkaar aanvoelen. Dat is volleybal.

Sport- en Dansschool: SDM

SDM is een sport- en dansschool voor jong en oud en heeft op verschillende leslocaties ruim 700 leden onder haar hoede. Met een divers docententeam vervult SDM een belangrijke sociale functie binnen de regio. Hierbij staan de kernwaarden ‘plezier’, ‘kwaliteit’, ‘positiviteit’, ‘betrokkenheid’ en ‘gelijkwaardigheid’ hoog in het vaandel.

Sportscholen:

Club Fysiek Marum

Wij zijn een club die zich onderscheidt door zijn persoonlijke aandacht en begeleiding. Wij bieden hulp bij fit worden, fit zijn en fit blijven. Onze doelstelling is een leven lang fit en daar willen en kunnen wij jou bij helpen.
Gezelligheid, plezier en doelgericht werken staat bij ons voorop!

Sportcentrum Elsomo

Sporten kun je overal, maar bij Sportcentrum Elsomo willen we u graag meer aanbieden dan alleen sporten. Wij proberen onze leden een warm gevoel te geven met leuke extra’s. Denk onder andere aan bijzondere trainingen, uitstapjes voor de kids en gezellige evenementen.