Bibliotheek

Stichting Oude Groninger kerken

De Stichting Oude Groninger Kerken stelt zich ten doel: het in stand houden van historische kerkgebouwen in de provincie Groningen en het bevorderen van de belangstelling hiervoor.

Popkoor Forza (Facebookpagina)

Muziekschool Kunstbedrijven Westerkwartier

Muziekschool Kunstbedrijven Westerkwartier heeft een zeer divers aanbod op het gebied van muziek-, drama- en creatieve schrijflessen.

Christelijke muziekvereniging Harmonie

‘Harmonie’ is een gezellig en ambitieus fanfareorkest en bestaat uit ongeveer 25 leden die het leuk vinden om samen muziek te maken. Na 115 jaar is ‘Harmonie’ nog steeds een jonge, bloeiende vereniging en we hopen dit nog vele jaren voort te zetten.

Showband Marum

De band Showband Marum is een jonge en dynamische club die zich wil onderscheiden met haar showprogramma’s. Belangrijke waarden zijn vernieuwing en originaliteit. Het resultaat van deze aanpak zijn vele competitieve successen, bijvoorbeeld op het Wereld Muziek Concours, tijdens de Rasteder Musiktage en op het Open Dutch Showcorps Championship. Showband Marum verzorgt optredens door heel Nederland, maar is ook internationaal een graag geziene gast. Regelmatig mogen we afreizen naar Duitsland, België of Frankrijk om daar onze medewerking te verlenen aan een taptoe en/of streetparade.

Kamerkoor Marum

Vredewolds christelijk mannenkoor

Het koor bestaat vanaf 1975 en de leden kwamen in het begin vooral uit Marum en directe omgeving. Nu komen de leden behalve uit Marum en de directe omgeving, o.a. uit Bakkeveen, Wijnjewoude, Ureterp, Grootegast, Lucaswolde, Kornhorn, Doezum en Zevenhuizen.

Het mannenkoor is 4-stemmig en zingt voornamelijk nederlandstalige, geestelijke liederen van bekende componisten, maar ook liederen uit het lichtere genre.

Kunstkamer (Facebookpagina)